VILNIUS GEDIMINO PROSPEKTE ATSIDARYS NAUJAS SPORTO KLUBAS

VILNIUS GEDIMINO PROSPEKTE ATSIDARYS NAUJAS SPORTO KLUBAS

VILNIUS GEDIMINO PROSPEKTE ATSIDARYS NAUJAS SPORTO KLUBAS

Tarpininkaujant „Newsec“, „Impuls LTU“ pasirašė sutartį dėl patalpų nuomos Vilniaus centre.

Bendrovė pranešė apie „Lemon Gym“ atidarymą Pilaitėje, kur mėnesio narystės kaina sieks 19 Eur už mėnesį. Tuo pačiu „Impuls LTU“ pasirašė sutartį su „Vilniaus Dainava“ dėl patalpų nuomos Vilniaus centre, prie pat Gedimino prospekto, kur planuoja atidaryti klubą su įprastomis, kelis kartus aukštesnėmis kainomis. Mėnesinis šio klubo, kaip ir kitų „Impuls“ klubų, narystės mokestis, perkant metinį abonementą, sieks apie 60 Eur. Naujasis klubas duris atverti turėtų jau šių metų spalį ir, nors bus vienas mažesnių tinkle – jo plotas 2.100 kv. m, – klubas bus aprūpintas, pasak bendrovės, įranga, kokios Lietuvoje dar nebuvo.

Sostinės centre rasti tinkamas klubui patalpas nebuvo lengva, pripažįsta Vidmantas Šiugždinis, „Impuls LTU“ direktorius, mat reikia, kad jos būtų didelės, erdvios, šviesios. Vis dėlto, jis sako, kad poreikis klubui tokioje vietoje buvo juntamas. Anksčiau patalpose A. Vienuolio g. 4 buvo įsikūręs kazino, dabar ten – restoranas ir konferencijų erdvė. Klubas bus įsikūręs antrame ir trečiame aukšte. Investicijos į patalpų pritaikymą ir įrangą sieks apie 0,7 mln. Eur, pirmuosius darbus statybininkai pradės jau birželį. Iš kitų „Impuls“ klubų naujasis išsiskirs įranga ir tuo, kad jame nebus baseino – įrengti tokį būtų pernelyg sudėtinga. Pasak p. Šiugždinio, tai bus vienintelis sporto klubas „kelių šimtų kilometrų spinduliu“ su įranga, automatiškai prisitaikančia prie kiekvieno sportuojančiojo ūgio, sudėjimo ir individualių tikslų. Veikianti su individualiomis kortelėmis, Vokietijos gamintojų „Milon“ sukurta treniruoklių grandinė, pasak p. Šiugždinio, leis „greitai ir kokybiškai“ sportuoti. „Žiūrint į tą užimtą verslo auditoriją centre, biurų darbuotojus, jiems tai turėtų patikti“, – sako „Impuls LTU“ vadovas.

Daugiau skaitykite čia


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.