„Telecentro“ aukcione – 6 nauji objektai

„Telecentro“ aukcione – 6 nauji objektai

Š. m.  balandžio 17 dieną vyksiančiame AB Lietuvos radijo ir televizijos centro (Telecentro) aukcione  pirkėjams bus pasiūlyti 9 nekilnojamojo turto objektai. 6 objektai Kaune, Visagine bei Anykščių ir Tauragės rajonuose į aukcioną yra įtraukti pirmą kartą. Aukcioną organizuoja tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Visų NT objektų pradinė kaina sudaro 2 534 700 eurų, o bendras parduodamų pastatų plotas yra apie 5883,47 kv. m.

„Vykdydamas Valstybės kontrolės rekomendacijas, Telecentras kasmet mažina nekilnojamo turto, neuždirbančio įmonei pajamų, apimtis. Realizuodama objektus nekilnojamo turto aukcionuose, įmonė taip pat sutaupo nemažai jų priežiūros ir eksploatacijos kaštų“, – teigia Telecentro Administracijos departamento direktorė Dalia Kleizaitė.

„Newsec“ ekspertai skatina atkreipti dėmesį į 2 objektus Kauno Žaliakalnio mikrorajone, kurių bendra pradinė kaina siekia 1,7 mln. eurų.„Ankstesnio aukciono metu objektai, įsikūrę viename žaliausių Kauno mikrorajonų – Žaliakalnyje, sulaukė didelio pirkėjų susidomėjimo. Šįkart siūlomų Margio g. 19 ir Vaižganto g. 13D įsikūrusių pastatų patrauklumą didina jų kaimynystė – greta yra įsikūręs Vytauto parkas, Dariaus ir Girėno sporto centras. Gyvenimas Žaliakalnyje yra viena iš retų galimybių gyventi gamtos apsuptyje šalia miesto centro, todėl šis mikrorajonas yra mėgstamas miesto gyventojų. Manome, kad aukcionu susidomės NT plėtotojai, ieškantys erdvės naujų objektų vystymui.“, – teigia „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Aukcione taip pat siūloma įsigyti objektus Visagine ir Tauragės r. esančiame Norkaičių kaime.„Visaginas yra vienas iš miškingiausių miestų Lietuvoje, o pirkėjams siūlomi Taikos pr. 1 įsikūrę objektai yra apsupti miškų, vieta yra tinkama smulkiajam verslui vystyti. Pirkėjams siūlomos ir Norkaičių kaime netoli aerodromo esančios administracinės patalpos, užimančios 2059,22 kv. m“, – sako „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovė.

Ieškantys galimybės investuoti į poilsinę teritoriją, turėtų susidomėti trimis objektais Giruliuose (Klaipėda).„Vasarotojų g. 2 esantys objektai kartu užima 1541 kv. m. Juos supa miškai, o Baltijos jūra yra vos už 20 minučių pėsčiomis. Nedidelis atstumas iki Klaipėdos miesto centro daro juos patrauklius gyvenamosios paskirties objektų vystymui“, – sako J. Šilaikytė. Aukcione taip pat bus parduodamos  pagalbinės patalpos Anykščių rajone esančiame Viešintų miestelyje.

Žemiausia parduodamo objekto kaina siekia 5000 eurų, o aukščiausia – 900 000 eurų.

Daugiau informacijos apie objektus galima rasti svetainėje: https://newsec.lt/nekilnojamojo_turto_aukcionai_newsec/ab-telecentras-aukcionas/ .

Norintiems dalyvauti aukcione reikalinga išankstinė registracija. Registracija į aukcioną prasideda š. m. kovo 15 dieną.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.