Telecentro aukcione turto už 2,3 mln. Eur

Telecentro aukcione turto už 2,3 mln. Eur

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (toliau – Telecentras) pasitelkusi tarptautinę nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovę „Newsec“ organizuoja nekilnojamo turto elektroninį aukcioną, kuriame bus pasiūlyti 8 nekilnojamojo turto objektai. Aukcionas vyks birželio 28 – liepos 4 dienomis naujoje e-aukcionų platformoje www.newsecaukcionai.lt .

Aukcione pirkėjams siūlomi 8 objektai Kauno, Klaipėdos, Utenos bei Telšių rajonuose. Visų NT objektų pradinė kaina siekia 2 373 400 eurų, o bendras parduodamų pastatų plotas sudaro daugiau kaip 5300 kv. metrų.

„Aukciono dalyviai turėtų atkreipti dėmesį į 2 objektus esančius Kauno Žaliakalnio mikrorajone, 2 objektus Klaipėdoje, Giruliuose (gyvenamąjį namą ir administracines patalpas), 2 administracines patalpas Visagine bei administracines patalpas Norkaičiuose, Klaipėdos rajone“, – sako „Telecentro” Administracijos departamento direktorė Dalia Kleizaitė. – „Pirmą kartą į aukcioną įtrauktas objektas, esantis Tryškiuose, Bokšto g. 4–2 (Telšių raj.). 108 kv. metrų ploto objektas kartu su iš valstybės nuomojamu 2 ha sklypu yra centrinėje miestelio dalyje, todėl yra tinkamas gamybos arba paslaugų verslo vystymui. Pradinė objekto kaina 12 tūkst. eurų“.

Pasak „Newsec“ Tarpininkavimo paslaugų grupės vadovės Jurgitos Šilaikytės, šis aukcionas vyksta elektroninėje erdvėje, todėl dalyviams nereikia fiziškai vykti į  aukciono vietą ar keisti savo planų. Be to, paprastas ir sustyguotas aukciono procesas suteikia galimybę aukciono dalyviams realiu laiku reaguoti į kitų pirkėjų veiksmus. „Elektroniniai NT aukcionai – tai efektyvus NT objektų pardavimų būdas, užtikrinantis savalaikį informacijos pateikimą ir vienodas dalyvių teises“, – teigia J. Šilaikytė.

Daugiau informacijos apie parduodamus Telecentro objektus galima rasti svetainėje www.newsecaukcionai.lt.

Apie elektroninių aukcionų platformą

Elektroninė aukcionų platforma www.newsecaukcionai.lt yra skirta viešojo ir privataus sektoriaus bendrovėms bei fiziniams asmenims, siekiantiems sėkmingai parduoti ar įsigyti nekilnojamojo turto objektus visoje Lietuvoje. „Newsec“ ekspertų dalyvavimas procese padeda tinkamai identifikuoti nekilnojamojo turto privalumus ir pristatyti jį tiksliniams pirkėjams.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.