Turto valdymas

Ilgalaikės vertės kūrimas

Pasinaudokite „Newsec“ paslaugomis – ilgametę patirtį turintys savo srities ekspertai pasirūpins, kad turto valdymas Jums nekeltų jokių rūpesčių.

„Newsec“ turto valdymo vizija yra kurti vietas, kuriose norėtų būti žmonės. Turėdama didžiausią Šiaurės Europos regione specialistų komandą ir užimdama antrą vietą regione pagal valdomo nekilnojamojo turto plotą, bendrovė teikia plataus spektro paslaugas. Jas sudaro ne tik NT valdymas, bet ir visos kitos susijusios veiklos.

Pagrindinis „Newsec“ tikslas – didinti valdomo nekilnojamojo turto vertę ir grynąsias veiklos pajamas bei užtikrinti nuomininkų pasitenkinimą. Klientams bendrovė siūlo nuo kasdienių techninių  sprendimų iki strateginių konsultacijų.

84
valdomi objektai
884 tūkst.
kv. m. ploto
59
turto valdymo specialistai

Nekilnojamojo turto valdymo paslaugos

  • Komercinio turto valdymas gali apimti tiek kasdienę turto priežiūrą, santykių su nuomininkais palaikymą, techninius pastato administravimo klausimus, tiek nuomos pokyčių ir strateginių sprendimų pastate įgyvendinimą.
  • Nuomos sutarčių valdymas skirtas NT objektus nuomojantiems stambiems klientams, kuriems dėl didelio nuomininkų skaičiaus reikia ypač tikslios kontrolės ir pagalbos prižiūrint sutartis su nuomininkais. Ši paslauga taip pat apima nuomos sutarčių su nuomininkais atnaujinimą, nuomos mokesčių rinkimą, mokesčių už patalpų priežiūrą ir / arba komunalines paslaugas paskirstymą.
  • Įmonės biuro priežiūra apima įvairias veiklas: nuo darbo vietų įrengimo iki administratorių ir apsaugos darbuotojų įdarbinimo. Paslauga taip pat apima biuro aprūpinimą priemonėmis, sergančio aptarnaujančio personalo pakeitimą, bendravimą su nuomotojais ir nuomininkais, komunalinių paslaugų administravimą ir kitas veiklas.
  • Bendradarbystės erdvių valdymas apima tiek techninių, tiek vadybinių klausimų sprendimo užtikrinimą, trečiųjų šalių kaštų optimizavimą, o esant poreikiui ir apskaitos vykdymą.
  • Buhalterinė apskaita ir finansų valdymas – tai profesionalus įmonės finansų tvarkymas ir finansinių ataskaitų pagal TFAS arba VAS standartus rengimas. Taip pat veiklos procesų skaitmenizavimas, pagrindinių veiklos rodiklių analizė, pagalba sudarant ir valdant biudžetą, konsultacijos mokestiniais bei finansų valdymo klausimais.

Daugiau informacijos apie kiekvieną iš šių paslaugų rasite puslapio apačioje. Norite jomis pasinaudoti? Kreipkitės ir būkite tikri, kad Jūsų NT valdymas – patikimose rankose.

Kada naudingas nekilnojamojo turto valdymas?

Ši paslauga praverčia investuotojams įsigijusiems naują turtą, tačiau nenorintiems rūpintis jo administravimu.

Komercinio turto valdymas
Plačiau
Nuomos sutarčių valdymas
Plačiau
Įmonės biuro priežiūra
Plačiau
Bendradarbystės erdvių valdymas
Plačiau
Buhalterinė apskaita ir finansų valdymas
Plačiau
Kokybės ir aplinkosaugos politika
Plačiau

Kontaktai

Rida Kalvaitienė
Turto valdymo grupės vadovė Baltijos šalyse
r.kalvaitiene@newsec.lt +370 620 49 430