PRIVATUMO POLITIKA

„Newsec“ gerbia Jūsų privatumą ir tvarko asmens duomenis tik konkrečiai apibrėžtais tikslais ir apimtimi. Šioje privatumo politikoje pateikiama informacija, kaip „Newsec“ tvarko asmens duomenis. Ši privatumo politika taikoma „Newsec“ ir asmenims, kurie naudojasi, naudojosi, išreiškė ketinimą naudotis arba yra kaip nors kitaip susiję su „Newsec“ teikiamomis paslaugomis, tarpusavio santykiams, įskaitant santykius su asmenimis, atsiradusius iki šios privatumo politikos įsigaliojimo.
Sąvokos
  • Duomenų subjektas – tai bet kuris fizinis asmuo, kuris naudojasi, naudojosi, išreiškė ketinimą naudotis arba yra kaip nors kitaip susijęs su „Newsec“ teikiamomis paslaugomis.
  • Asmens duomenys – tai bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti nustatyta.
  • Tvarkymas – tai bet kokia su Asmens duomenimis atliekama operacija (įskaitant rinkimą, įrašymą, saugojimą, keitimą, prieigos suteikimą, užklausų pateikimą, perdavimą ir kt.).
  • „Newsec“ – tai „Newsec“ įmonių grupei priklausančios įmonės UAB „Newsec property management LT“, juridinio asmens kodas, 300050216, adresas Konstitucijos pr. 21C, Vilnius, Lietuva, UAB „Newsec finance LT“, juridinio asmens kodas, 302819916, adresas Konstitucijos pr. 21C, Vilnius, Lietuva, UAB „Newsec valuations“, juridinio asmens kodas, 126212869, adresas Konstitucijos pr. 21C, Vilnius, Lietuva, UAB „Newsec advisers LT“, juridinio asmens kodas, 302504219, adresas Konstitucijos pr. 21C, Vilnius, Lietuva.
Bendrosios nuostatos
Šioje privatumo politikoje pateikiamos bendros nuostatos, kaip „Newsec“ tvarko Asmens duomenis. Papildoma informacija apie Asmens duomenų tvarkymą gali būti pateikta paslaugų sutartyse ir kituose su paslaugomis susijusiuose dokumentuose, taip pat „Newsec“ interneto svetainėje: www.newsec.lt.
Asmens duomenų kategorijos, tvarkymo tikslai ir pagrindas
„Newsec“ tvarko Asmens duomenis tik remdamasi asmens duomenų tvarkymą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimais. Paprastai „Newsec“ tvarko Asmens duomenis siekdama sudaryti sutartis ir užtikrinti jų vykdymą. Asmens duomenys gali būti tvarkomi sutikimo pagrindu, pavyzdžiui, tiesioginės rinkodaros tikslais. Taip pat „Newsec“ tvarko Asmens duomenis vykdydama teisines prievoles ir teisėto intereso pagrindu (tik, jei Duomenų subjekto interesai nėra viršesni).
SLAPUKAI
„Newsec“ interneto svetainėje naudojami slapukai. „Newsec“ naudojamus slapukus reglamentuoja Slapukų politika, kuri skelbiama „Newsec“ interneto svetainėje http://www.newsec.lt/slapuku-politika/.
ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS
Asmens duomenys gali būti gaunami tiesiogiai iš Duomenų subjekto, iš Duomenų subjekto veiklos jam naudojantis paslaugomis ir išorinių šaltinių bei kitų trečiųjų šalių (pavyzdžiui, partnerių, registrų ir kt.).
Asmens duomenų gavėjai
Asmens duomenys gali būti perduodami gavėjams, tokiems kaip:
  • Valstybės įstaigoms ir institucijoms, kitiems asmenims, vykdantiems įstatymų jiems pavestas funkcijas;
  • „Newsec“ įgaliotiems duomenų tvarkytojams, tokiems kaip marketingo veiklą vykdantiems subjektams, informacinių technologijų paslaugas teikiantiems subjektams ir, kitoms įgaliotoms šalims. Tokiais atvejais „Newsec“ imasi reikiamų priemonių siekiant užtikrinti, kad tokie duomenų tvarkytojai Asmens duomenis tvarkytų, laikydamiesi „Newsec“ nurodymų ir galiojančių teisės aktų bei reikalauja įgyvendinti tinkamas Asmens duomenų saugumo priemones;
  • „Newsec“ įmonių grupei priklausantiems juridiniams asmenims;
  • Auditoriams, teisės ir finansų konsultantams.
DUOMENŲ SAUGUMAS
„Newsec“ svarbu apsaugoti Jūsų Asmens duomenis. „Newsec“ užtikrina Asmens duomenų konfidencialumą pagal galiojančių teisės aktų reikalavimus ir tinkamų techninių ir organizacinių priemonių, skirtų apsaugoti Asmens duomenis nuo neteisėtos prieigos, atskleidimo, atsitiktinio praradimo, pakeitimo ar sunaikinimo ar kitokio neteisėto tvarkymo, įgyvendinimą.
Geografinė tvarkymo teritorija
Paprastai Asmens duomenys tvarkomi Europos Sąjungos / Europos ekonominėje erdvės (ES/EEE) teritorijoje, tačiau teisės aktų nustatytais atvejais jie gali būti perduodami ir tvarkomi už ES / EEE ribų.
Saugojimo laikotarpis
Asmens duomenys tvarkomi ne ilgiau nei yra būtina. Asmens duomenų saugojimo laikotarpis apibrėžiamas atsižvelgiant į sudarytų sutarčių pobūdį, „Newsec“ teisėtą interesą arba teisės aktų reikalavimus (pavyzdžiui, reglamentuojančius archyvavimo terminą ir kt.).
JŪSŲ, kaip duomenų subjekto, teisės
Jūs turite teisę:
  • gauti informaciją apie tai, ar „Newsec“ tvarko Jūsų Asmens duomenis ir, jei taip, susipažinti su jais;
  • prašyti ištaisyti Jūsų Asmens duomenis, jeigu jie yra neteisingi, neišsamūs arba netikslūs;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų Asmens duomenys. Ši teisė netaikoma, jei Asmens duomenys tvarkomi dėl teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Duomenų subjekto interesus;
  • atšaukti sutikimą (pavyzdžiui, dėl duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais). Sutikimo atšaukimas atgal negalioja ir nedaro poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui;
  • reikalauti ištrinti, perkelti, apriboti Asmens duomenų tvarkymą, išskyrus saugojimą, kai Asmens duomenys tvarkomi nesilaikant teisės aktų ar Privatumo politikos reikalavimų;
  • pateikti skundą dėl Asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios interneto svetainės adresas ada.lt, jei Jūs manote, kad Jūsų Asmens duomenys tvarkomi pažeidžiant Jūsų teises ir teisėtus interesus pagal taikomus teisės aktus.
TREČIŲJŲ ŠALIŲ INFORMACIJA
„Newsec“ interneto svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių interneto svetaines ir socialinius tinklus. „Newsec“ nėra atsakinga už trečiųjų šalių pateikiamos informacijos turinį, privatumo politiką ir taikomas duomenų saugumo priemones. Trečiosios šalys gali tvarkyti Asmens duomenis pagal kitas sąlygas nei „Newsec“, todėl norėdami susipažinti su jų vykdomu Asmens duomenų tvarkymu, kreipkitės į juos.
Kontaktinė informacija
Jūs turite teisę kreiptis į „Newsec“, siekdami pateikti paklausimus, atšaukti duotus sutikimus, teikti prašymus dėl Duomenų subjekto teisių įgyvendinimo ir skundus dėl Asmens duomenų tvarkymo, atsiunčiant juos el. paštu info@newsec.lt
Privatumo politikos pakeitimai
„Newsec“ turi teisę šią privatumo politiką keisti. Rekomenduojame reguliariai apsilankyti „Newsec“ interneto svetainėje ir susipažinti su naujausia informacija.

Gaukite naujienas pirmieji

Pateikdamas savo el. pašto adresą ir spausdamas „Prenumeruoti” sutinku, kad mano asmens duomenys būtų tvarkomi rinkodaros tikslais. Naujienlaiškio galite bet kada atsisakyti paspaudę naujienlaiškio pabaigoje esančią nuorodą.
Susisiekite su mumis
X
Žinutė išsiųsta. Netrukus su Jumis susisieksime.