„NT Valdų“ aukcione – patrauklios kainos ir nauji objektai

„NT Valdų“ aukcione – patrauklios kainos ir nauji objektai

„Lietuvos energijos“ grupei priklausanti įmonė „NT Valdos“, bendradarbiaudama su tarptautine NT konsultacijų bendrove „Newsec“, rinkai pasiūlys įsigyti nekilnojamojo turto, kurio pradinė pardavimo kaina siekia 40 mln. eurų, įskaitant PVM. Spalio 25 d. vyksiančiame tryliktajame nekilnojamojo turto aukcione bus siūloma įsigyti 33 objektus visoje Lietuvoje. Visų objektų bendras plotas užima daugiau kaip 145 tūkst. kv. m.  Registracija į aukcioną baigsis spalio 22 dieną.

Pirkėjams siūloma įsigyti naujus objektus Vilniaus, Švenčionių, Šalčininkų, Širvintų, Molėtų rajonuose ir Vilniaus bei Kauno miestuose. Tarp vertingiausių aukcione parduodamų objektų – pirmą kartą siūlomas gamybinių, administracinių pastatų kompleksas Kaune, Chemijos g. 27B, kurio pradinė pardavimo kaina 5,5 mln. eurų, įskaitant PVM. Jo bendrą plotą sudaro 20 tūkst. kv. metrų. Antras vertingiausias objektas – mišrių pastatų kompleksas Motorų g. 2, Vilniuje. Šio 11 tūkst. kv. m ploto objekto pradinė pardavimo kaina – 5,2 mln. eurų, įskaitant PVM.

„Siūlomi objektai dėl geros pastatų būklės ir patogios jų vietos didžiuosiuose Lietuvos miestuose tinka komercinei veiklai ir turi daug potencialo naujų projektų vystymui, todėl aukcionu turėtų susidomėti aktyvesni nekilnojamojo turto investuotojai regionuose ir tie investuotojai, kurie anksčiau tik stebėjo ir analizavo aukciono objektus“, – sako „Newsec“ Tarpininkavimo paslaugų grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Ekspertų teigimu, sprendimą įsigyti nekilnojamąjį turtą lemia ne tik kaina, jo atsiperkamumas, būklė, bet ir pritaikymo galimybės tolimesnei ekonominei veiklai. Todėl šiuose aukcionuose įžvalgūs verslininkai bei privatūs asmenys gali įsigyti nekilnojamojo turto už rinkos kainą. Pirkėjų dėmesio turėtų sulaukti ir anksčiau aukcione siūlyti objektai, kurių kainos buvo sumažintos iki 10 procentų.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.