„NT Valdos“ rengiamu nekilnojamo turto aukcionu domisi tiek ūkininkai, tiek stambūs plėtotojai

„NT Valdos“ rengiamu nekilnojamo turto aukcionu domisi tiek ūkininkai, tiek stambūs plėtotojai

Artėjant vasario 26 d. vyksiančiam „Lietuvos energijos“ grupės įmonės „NT Valdos” nekilnojamo turto aukcionui, jį organizuojančios nekilnojamojo turto konsultavimo ir tarpininkavimo bendrovės „Newsec“ tinklalapyje talpinamą informaciją apie objektus kasdien peržiūri tūkstančiai lankytojų, daugėja užsiregistravusių ir pateikusių registracijos dokumentus. Aukcione parduodami 34 objektai, kurių bendra vertė yra apie 15 mln. eurų neįskaitant PVM. Didžiausio susidomėjimo sulaukia nekilnojamas turtas Vilniuje, Kaune bei pajūryje.


 

“Populiariausi aukciono objektai – administraciniai pastatai Vilniuje bei Kaune, poilsio namai ir kitas nekilnojamas turtas pajūrio miestuose Šventojoje, Palangoje, Nidoje bei Juodkrantėje. Visi šie nekilnojamo turto objektai yra komerciniai, potencialiai ypač įdomūs plėtotojams. Didmiesčių objektus verslininkai galėtų paversti biurais arba butų kompleksais, tuo tarpu pajūryje galima plėtoti poilsio arba gyvenamuosius kompleksus. Regionuose esantys objektai patrauklūs ūkininkams ir vietos verslui. Reikia pastebėti, kad visi objektai puikiai tinka investavimui į nekilnojamą turtą, yra labai gerai prižiūrėti bei turi galiojančias nuomos sutartis,” – teigia Newsec” projektų vadovas Audrius Meidus.


 

Aukcionas užtikrina skaidrumą


 

Bendrovės specialistams tokio tipo projektai nėra naujiena, jie yra įgyvendinę ne vieną nekilnojamo turto aukcioną. Pasak Newsec” tyrimų ir analitikos grupės vadovo Mindaugo Kulboko, džiugu, kad vis daugiau valstybinių įmonių ir įstaigų naudojasi būtent šia nekilnojamo turto pardavimo forma. Toks pardavimo metodas užtikrina skaidrumą, apie aukcione parduodamą turtą daug viešai komunikuojama, aiškiai žinomas pardavimo laikas ir sąlygos, visi dalyviai lygiaverčiai, nėra potencialo neskaidriems veiksmams, nustatoma teisinga objekto kaina.


 

Pasak tyrimų ir analitikos grupės vadovo, efektyviausiai pardavimą aukciono būdu rengia profesionalai, kurie objektą įvertina ir paskelbia ne pagal jo pavadinimą, bet pagal plėtros galimybę, nustato galimus pirkėjus ir šiems pirkėjams išplatina informaciją jiems patogiausiu ir patraukliausiu būdu.



 

Apie „Newsec“:


 

„Newsec“ yra finansų ir nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė, veikianti Šiaurės Europoje bei teikianti plataus spektro paslaugas tarpininkaujant stambiuose ir vidutiniuose investicijų į nekilnojamąjį turtą sandoriuose, nekilnojamojo turto valdyme, projektų plėtroje bei įgyvendinime, tarpininkaujant dėl komercinio ir gyvenamojo turto išnuomavimo ir pardavimo. Bendrovė atlieka profesionalius rinkos tyrimus, teikia licencijuotas turto vertinimo paslaugas. „Newsec“ grupė turi 20 biurų šešiose šalyse Šiaurės Europoje, kuriuose dirba daugiau nei 600 darbuotojų, o metinės pajamos siekia 65 mln. eurų.




 

Daugiau informacijos:



 

Olga Dainytė


 

Rinkodaros vadovė


 

Tel.  +370 614 46793


 

El. p.  o.dainyte@newsec.lt


 


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.