„Newsec“ stiprina investicinių projektų komandą

„Newsec“ stiprina investicinių projektų komandą

Nuo spalio 4 d. tarptautinėje nekilnojamo turto (NT) konsultacijų bendrovėje „Newsec“ investicinių projektų vadovo pareigas pradeda eiti Andrius Švolka. Pastaruosius 10 metų jis dirbo tarptautinėje investicinių fondų valdymo grupėje „Northern Horizon Capital“, kuri specializavosi investuodama į komercinį nekilnojamąjį turtą. „Newsec“ A. Švolka bus atsakingas už investicinių NT projektų vystymą ir pristatymą potencialiems pirkėjams Baltijos šalių ir užsienio rinkose.



Švolka karjerą pradėjo 2007 metais SEB banke investicijų konsultanto pareigose. Nuo 2009 m. dirbo kaip analitikas „Northern Horizon Capital“ grupėje Kopenhagoje (buvusi „BPT Asset Management“). Vėliau grįžo į Lietuvą ir čia prisidėjo prie pirmojo Lietuvoje NT fondo listingavimo akcijų biržoje („Baltic Horizon Fund“) bei fondo NT portfelio auginimo (įsigijimais). Paskutinius dvejus metus A. Švolka ėjo investicijų valdytojo pareigas „Baltic Horizon“ fonde.



„Malonu prisijungti prie vienareikšmiškai lyderiaujančios NT konsultacijų bendrovės Lietuvoje. Pereiti iš pirkėjo į pardavėjo pusę paskatino dinamikos ir naujų iššūkių paieška. Sprendimą palengvino „Newsec“ išreikštas pasitikėjimas manimi ir ambicingi tikslai auginti ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos bei Estijos sandorių rinką“ – teigia A. Švolka.



Investicinių projektų specialistas yra baigęs ekonomikos mokslus Vilniaus universitete. Juos tęsė Kopenhagos verslo mokykloje, kur įgijo magistro laipsnį. Taip pat baigė CFA (chartered financial analyst) mokslus.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.