„Newsec“ patikėtas Klaipėdoje esančio prekybos centro „Luizė“ valdymas

„Newsec“ patikėtas Klaipėdoje esančio prekybos centro „Luizė“ valdymas

2017 01 17


Koncernas SBA perdavė Klaipėdoje įsikūrusio prekybos centro „Luizė“ valdymą tarptautinei nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovei „Newsec“. Tai pirmas koncerno SBA nekilnojamojo turto objektas, kurio valdymas patikėtas išoriniam valdytojui.


Skaičiuojama, kad bendras Lietuvoje „Newsec“ valdomų  objektų plotas sudaro virš 400 000 kv. m., iš jų –  240 000  kv. m. ploto sudaro prekybos centrai. Lietuvoje „Newsec“ valdo keturis prekybos centrus (PC): Kaune esančius „Akropolį“, „Molą“ ir PC „Prisma“ bei Vilniuje įsikūrusį PC „BIG“ ir naująjį prekybos centrą Ukmergės g., kurio didžiąją dalį ploto sudaro „Rimi Hypermarket“.


„Efektyviam prekybos centro valdymui, būtina turėti specialių įgūdžių ir patirties. Šioje srityje dirbame jau ne vienerius metus ir džiaugiamės galimybe savo patirtį pritaikyti dirbant Vakarų Lietuvoje. Būsime atsakingi už kasdienį PC „Luizė“ turto valdymą, naujų nuomininkų pritraukimą ir rinkodarą“, – teigia „Newsec“ generalinis direktorius Baltijos regione Ugnius Meidus.


„Šiuo metu visą dėmesį skiriame naujų projektų, pirmiausia verslo centrų Vilniuje ir Kaune, įgyvendinimui, todėl jau išplėtoto prekybos centro „Luiza“ valdymą patikėjome didelę patirtį šioje srityje sukaupusiems „Newsec“ specialistams. Tai pirmasis mūsų įmonių grupės kontraktas su išoriniu valdytoju – įvertinę jo rezultatus ateityje galėsime spręsti dėl tolesnio tokių paslaugų poreikio mūsų objektams“, – sako koncernui SBA priklausančios nekilnojamojo turto projektų plėtojimo bendrovės „Urban Inventors“ direktorius Lionginas Šepetys.


2014 m. duris atvėrusiame, daugiau nei 6 000 kv. m ploto užimančiame prekybos centre „Luizė“ įsikūrę daugiau nei 20 parduotuvių ir įvairių paslaugų tiekėjų. Pagrindiniai Šiaurės prospekte esančio PC nuomininkai – daugiau nei 2600 kv. m ploto užimanti maisto ir namų apyvokos prekių parduotuvė „Rimi Hypermarket“, „Camelia“ vaistinė, veterinarijos vaistinė „Vet-1“, gėrimų parduotuvė „Bottlery“, sūrio namai „Džiugas“, alaus parduotuvė „Alynas“.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.