„Newsec“ paskelbta geriausia NT konsultacijų įmone Lietuvoje

„Newsec“ paskelbta geriausia NT konsultacijų įmone Lietuvoje

2017 09 20


Tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ geriausia 2017 m. nekilnojamo turto (NT) konsultacinių paslaugų įmone Lietuvoje paskelbė „Newsec“.


Viso tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ pelnė tris apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia konsultavimo, tarpininkavimo ir analitikos bendrove. Geriausia NT konsultacijų paslaugų ir tarpininkavimo bendrove „Newsec“ buvo išrinkta ir pernai.


„Tiek Lietuvoje, tiek kitose Baltijos šalyse nekilnojamojo turto paslaugas teikiame stambiausioms tarptautinėms ir vietos įmonėms, o efektyvaus nekilnojamojo turto valdymo klausimais bendradarbiaujame su valstybinio sektoriaus bendrovėmis ir institucijomis. Savo klientams galime pasiūlyti efektyvius ir inovatyvius sprendimus nekilnojamojo turto srityje, patikrintus septyniose Skandinavijos ir Baltijos šalių rinkose, kuriose veikia „Newsec“ grupė“, – sako Ugnius Meidus, „Newsec“ generalinis direktorius.


Prestižiniai „Euromoney“ apdovanojimai skiriami apibendrinus konkuruojančių nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių, konsultacinių bendrovių, finansų institucijų ekspertų ir investuotojų nuomones. Londone nuo 1969 m. leidžiamas žurnalas NT įmonių vertinimo apklausą surengė jau tryliktą kartą.


Pagal „Euromoney“, geriausia Lietuvos NT konsultacijų įmone „Newsec“ skelbiama nuo 2008 metų.