„Newsec“ atidaro biurą Londone

„Newsec“ atidaro biurą Londone

Šiaurės ir Baltijos šalyse veikianti nekilnojamojo turto (NT) paslaugų įmonių grupė „Newsec“ atidaro biurą Londone. Tai pirmasis bendrovės biuras Jungtinėje Karalystėje (JK), kurį nuspręsta atverti po sparčios plėtros Šiaurės Europoje. Naujoji atstovybė teiks išskirtinį dėmesį tarptautiniams klientams, kuriems paslaugos aktualios ne vienoje, o iš karto daugelyje Europos rinkų.

Atstovybė Jungtinėje Karalystėje klientams siūlys platų NT paslaugų spektrą: konsultacijas, turto vertinimą, strateginę analizę, NT valdymą. Šis biuras leis centrines būstines JK turintiems klientams efektyviau naudotis „Newsec“ teikiamomis paslaugomis 7-iose Šiaurės ir Baltijos rinkose – Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Suomijoje, Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje.

„Newsec“ biurui Londone vadovaus daugiau nei 30-ies metų patirtį NT valdymo srityje JK ir kitose šalyse sukaupęs Richard Angliss. Pastaruosius ketverius metus jis buvo tarptautinės NT investicijų valdymo kompanijos JLL, patenkančios į „Fortune 500“ sąrašą, turto ir aktyvų valdymo vadovas EMEA (Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos) regione.

„Atstovybė Londone suteiks galimybę glaudžiau bendradarbiauti su mūsų tarptautinių klientų komandomis turto ir investicijų valdymo, taip pat projektų vystymo klausimais. Taip galėsime operatyviau aptarnauti klientus Šiaurės Europoje, teikti labiau jų poreikius atitinkančias paslaugas. Nors ir toliau dirbsime su kliento atstovais kiekvienoje atskiroje šalyje, tačiau atstovybė Jungtinėje Karalystėje padės įsigilinti ir labiau suprasti verslo klientų strateginius interesus“, – sako „Newsec“ turto valdymo grupės vadovas Björn Lindeborg.

Naujojo biuro vadovas Londone Richard Angliss džiaugiasi prisijungęs prie ambicingos „Newsec“ grupės plėtros: „Žaviuosi „Newsec“ komandos ryžtu investuoti į naują biurą vienoje iš pasaulio verslo sostinių ir taip stiprinti rinkos lyderių pozicijas. Klientų lūkesčiai ir verslo modeliai visame pasaulyje pastaraisiais metais sparčiai keičiasi – NT konsultantai privalo į tai reaguoti“, – sako R. Angliss.

1994 m. įkurta „Newsec“ įmonių grupė keletą pastarųjų dešimtmečių sparčiai augo Šiaurės Europos regione, taikydama įmonių įsigijimo strategiją. Šiuo metu grupės bendrovėse dirba daugiau nei 1700 specialistų. Biuro Londone atidarymas – naujo tarptautinio augimo etapo pradžia.

Prestižinis žurnalas „Euromoney“ kasmetinėje apklausoje 2018 m. išrinko „Newsec“ geriausia NT konsultacinių paslaugų įmone Šiaurės Europos ir Baltijos regione.