„Euromoney“ paskelbė „Newsec“ geriausia metų NT konsultacijų bendrove Lietuvoje

„Euromoney“ paskelbė „Newsec“ geriausia metų NT konsultacijų bendrove Lietuvoje

Tarptautinis verslo ir finansų žurnalas „Euromoney“ geriausia 2019 m. nekilnojamo turto (NT) konsultacinių paslaugų įmone Lietuvoje paskelbė „Newsec“. Iš viso tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ pelnė du pirmosios vietos apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia NT konsultacinių paslaugų (angl. the best real estate advisory and consultancy company ) ir pirmaujančia tarpininkavimo paslaugų (angl. agency – letting/sales) bendrove Lietuvoje.

Prestižiniai „Euromoney“ apdovanojimai skiriami apibendrinus konkuruojančių nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių, konsultacinių bendrovių, finansų institucijų ekspertų ir investuotojų nuomones. Jų įvertinimai rodo, kad „Newsec“ toliau išlaiko lyderiaujančios NT konsultacijų bendrovės vardą Lietuvoje. Tarptautinį „Euromoney“ įvertinimą įvairiose kategorijose bendrovė gauna nuo 2008 m.

„NT paslaugas teikiame stambiausioms tarptautinėms ir vietos įmonėms, konsultuojame valstybinį sektorių įgyvendinant centralizuoto valstybinio turto valdymo reformą. Savo klientams galime pasiūlyti efektyvius sprendimus NT srityje, patikrintus Šiaurės Europos rinkose, kuriose veikia „Newsec“ grupė. Už mūsų pastangų įvertinamą didžiausi nuopelnai tenka aukšta kompetencija ir ekspertinėmis NT žiniomis pasižyminčiai mūsų komandai bei klientams, kurie vertina gaunamas aukščiausios kokybės paslaugas, o tai mums padeda išlikti NT konsultavimo lyderiais ne pirmus metus“, – sako „Newsec“ generalinis direktorius Ugnius Meidus.

Londone nuo 1969 m. leidžiamas žurnalas NT įmonių vertinimo apklausą surengė jau keturioliktą kartą. „Euromoney“ geriausia Lietuvos NT konsultacijų įmone „Newsec“ skelbia nuo 2008 metų. Pernai „Newsec“ pelnė tris apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia konsultacinių paslaugų ir turto vertinimo įmone Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse.