Skelbiama registracija į „NT Valdų“ aukcioną – parduodamas turtas už daugiau nei 6 mln. Eurų

Skelbiama registracija į „NT Valdų“ aukcioną – parduodamas turtas už daugiau nei 6 mln. Eurų

Birželio 13 dieną vyks energetikos įmonių grupei „Lietuvos energija“ priklausančios įmonės „NT Valdos“ nekilnojamojo turto aukcionas, kurį organizuoja tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“. Pradinė bendra 12 parduodamų objektų kaina siekia 6,3 mln. eurų, įskaitant PVM. Atsižvelgus į praėjusių aukcionų rezultatus, didžiosios dalies siūlomų objektų kaina yra sumažinta. Registracija į aukcioną vyks iki birželio 10 dienos.

Tarp vertingiausių aukcione parduodamų objektų – Motorų g. 2, Vilniuje esantis gamybinių, administracinių pastatų kompleksas, užimantis 11 tūkst. kv. m ploto, kurio pradinė kaina siekia 4,4 mln. eurų, įskaitant PVM. Nuo praėjusio aukciono pradinė objekto kaina buvo sumažinta 6,9 proc.

Taip pat pirkėjų laukia objektai Molėtuose, Druskininkuose, Trakuose ir kituose Lietuvos miestuose bei rajonuose. Anot Jurgitos Šilaikytės, „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovės, aukcione tikimasi aktyvaus investuotojų dalyvavimo ne tik norint įsigyti NT didžiuosiuose miestuose, bet ir Lietuvos regionuose. Parduodami objektai gali būti realizuoti poilsio bei smulkaus ir vidutinio verslo srityse.

Daugiau informacijos apie parduodamus „Lietuvos energijos“ objektus galima rasti svetainėje: https://newsecaukcionai.lt/lt/auctions/6


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.