Prasideda registracija į pirmąjį 2020 metais vyksiantį „Ignitis grupės“ aukcioną

Prasideda registracija į pirmąjį 2020 metais vyksiantį „Ignitis grupės“ aukcioną

Tarptautinei energetikos bendrovei „Ignitis grupė“ priklausanti įmonė „NT Valdos“ jau dvidešimt pirmajame aukcione rinkai pasiūlys įsigyti nekilnojamojo turto objektų už 170 tūkst. eurų, įskaitant PVM. Tai bus pirmasis „NT Valdų“ aukcionas 2020 metais. Aukcioną, kaip ir ankstesniuosius, organizuoja tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Sausio 23 d. vyksiančiame aukcione iš viso bus parduodami 3 objektai, esantys skirtinguose šalies miestuose – Alytuje, Lazdijuose ir Pagėgiuose. Visų šių objektų pradinės kainos – 10 proc. mažesnės nei anksčiau vykusiame aukcione.

„NT Valdų“ aukcionai labiausiai domina investuotojus, ieškančius tvarkingo NT su gera grąža ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir Lietuvos regionuose.

„NT Valdos“ tęsia likusio, ankstesniuose aukcionuose dar neparduoto, energetikos grupės pagrindinėje veikloje nenaudojamo nekilnojamojo turto pardavimą, todėl pirkėjai yra kviečiami domėtis ir pasinaudoti šia galimybe. Visas „Ignitis grupės“ nekilnojamasis turtas parduodamas taikant viešo pardavimo procedūras, kurios sudaro sąlygas nekilnojamojo turto objektus parduoti didžiausią kainą pasiūliusiems rinkos dalyviams.

Nuo 2016 m. „Ignitis grupei“ priklausanti bendrovė „NT Valdos“ viešuosiuose aukcionuose ir konkursuose yra pardavusi nekilnojamojo turto už daugiau nei 103 mln. eurų, įskaitant PVM.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.