Pirmajame šių metų Telecentro NT aukcione parduoti du objektai

Pirmajame šių metų Telecentro NT aukcione parduoti du objektai

Nekilnojamojo turto (NT) aukcione www.newsecaukcionai.lt už daugiau kaip 126 tūkst. eurų parduoti du AB Lietuvos radijo ir televizijos centrui (toliau – Telecentras) priklausantys objektai. Brangiausiai, už 123 tūkst. eurų, buvo parduotas ūkinio pobūdžio objektas Kauno rajone.

„Kauno rajone, Tvarkiškių kaime esantys gamybiniai ir sandėliavimo pastatai yra netoli A5 kelio ir užima 1 450 kv. m bendro ploto“, – teigia Jurgita Šilaikytė, tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovė.

Elektroninėje platformoje vykusiame aukcione už 3,5 tūkst. eurų taip pat buvo parduotas pastatas-kontrolinis punktas Visagine, Taikos pr. 1.

„Pagrindinėje Telecentro įmonės veikloje nenaudojamo NT pardavimas yra būtinas siekiant efektyvinti įmonės veiklą, mažinti su turto išlaikymu ir apsauga susijusias išlaidas“, – sako Telecentro Administravimo departamento direktorė Dalia Kleizaitė.

Pasak D. Kleizaitės, kitų aukcionų pardavimo objektais išlieka pirkėjams siūlomi NT objektai Klaipėdos, Panevėžio, Visagino, Tauragės ir Kauno rajonuose, kurie gali būti realizuoti poilsio bei smulkaus ir vidutinio verslo srityse.

Daugiau informacijos apie parduodamus Telecentro objektus galima rasti svetainėje: https://newsecaukcionai.lt/lt/auctions/3


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.