NT plėtotojai kviečiami dalyvauti apklausoje

NT plėtotojai kviečiami dalyvauti apklausoje

2018 01 04


Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų įmonė „Newsec“ ir valstybės valdoma „Lietuvos energijos” grupė nekilnojamojo turto plėtotojus kviečia aktyviai dalyvauti apklausoje dėl esamų, atsilaisvinančių ar artimiausiu metu ketinamų vystyti biurų projektų. Kaip jau buvo skelbta anksčiau, „Lietuvos energijos“ grupė planuoja Vilniuje veikiančias įmones sutelkti į vieną, toliau nuo sostinės centro esantį pastatą.


Galimybių analizę naujos centrinės būstinės pasirinkimui atliks tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“. Ji vykdys NT vystytojų bei savininkų apklausą, kurią baigti planuojama iki šių metų sausio 22 dienos. Dėl detalesnės informacijos prašome susisiekti su „Newsec“ Tyrimų ir analizės grupės konsultantu Gintaru Toločka (el.p. g.tolocka@newsec.lt).


Konkrečios biuro vietos „Lietuvos energijos“ grupė dar nėra numačiusi. Jai reikalinga apie 11 tūkst. kv. metrų ploto, kuriame galėtų dirbti apie 1000 darbuotojų. Perkeldama visus darbuotojus į vieną biurą, „Lietuvos energijos“ grupė tikisi efektyvinti veiklą, gerinti sąlygas darbuotojams ir mažinti nekilnojamojo turto išlaikymo sąnaudas. Bendro biuro projektą planuojama įgyvendinti per trejus metus ir Vilniuje dirbančius grupės darbuotojus bendrame biure įkurdinti 2021 m. pirmąjį pusmetį.


Šiame projekte „Lietuvos energiją“ konsultuoja pernai lapkritį viešąjį pirkimą laimėjusi „Newsec advisers LT“. Ji atlieka poreikių, alternatyvų analizes, rengia Vilniaus biurų rinkos apžvalgą, biuro projekto planą ir rekomendacijas, organizuoja potencialių objektų apžiūrą bei renka pasiūlymus iš plėtotojų.