„Newsec“ tarpininkavo parduodant A klasės objektus Kaune

„Newsec“ tarpininkavo parduodant A klasės objektus Kaune

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ tarpininkavo parduodant „RIVER HALL“ verslo ir „RIVER MALL“ prekybos centrus. Objektus, priklausančius industrinio ir komercinio NT plėtros bendrovei „SIRIN Development“, įsigijo NT fondas „EfTEN Real Estate“.

Anot Andriaus Švolkos, „Newsec“ Investicinių sandorių grupės vadovo Baltijos šalyse, tai antrasis „EfTEN Capital“ įsigijimas šiame mieste.

„Po Prekybos centro „Prisma“ išsikraustymo „SIRIN Development“ greitai ir sėkmingai adaptavo bei išnuomojo prekybos centrą „RIVER MALL“ tokiems nuomininkams kaip „IKEA“,„MAXIMA“ ir „Topo Centras“. Taip pat šalia jo sėkmingai buvo išvystytas biurų kompleksas, dabar žinomas kaip „RIVER HALL“, kuris papildė kompleksą“, – teigia A. Švolka.

„RIVER HALL“ ir „RIVER MALL“ įsikūrę vienoje patraukliausių Kauno vietų – miesto centro ir senamiesčio sandūroje, prie dideliais eismo srautais pasižyminčios Jonavos gatvės, o pro pastato langus atsiveria miesto senamiesčio bei Neries ir Nemuno santakos panorama. „Newsec“ eksperto teigimu, šis sandoris – puikus konversijos pavyzdys Kaune, turintis perspektyvų ir toliau konvertuotis bei plėtotis kaip vienas pagrindinių B klasės komercinis centras mieste.

„Tai gerai apgalvoti ir kokybiškai įgyvendinti projektai su išskirtine tarpusavio sinergija. Prekybos centras „RIVER MALL“, užima 11 tūkst. kv. m plotą, kuriame visą parą dirba „MAXIMA“, išsiskiria moderniomis konstrukcijomis, funkcionaliu išdėstymu ir virš 500 vietų turinčia automobilių aikštele. Tuo tarpu verslo centras pasižymi moderniais dizaino sprendimais, A klasės energijos vartojimo efektyvumu, LED apšvietimu, akustinėmis lubomis bei BREEAM sertifikatu – įrenginėjant jį ypatingas dėmesys buvo skirtas darbo vietų komfortui“, – vardija A. Švolka.