„Newsec“ stiprina komercinio turto valdymo ir nuomininkų atstovavimo paslaugas, bendrovę papildė du nauji partneriai

„Newsec“ stiprina komercinio turto valdymo ir nuomininkų atstovavimo paslaugas, bendrovę papildė du nauji partneriai

2018 02 08

 

Tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ partnerių gretas papildė nuomininkų atstovavimo grupės vadovas Baltijos šalyse Martynas Babilas ir turto valdymo grupės vadovė Rida Kalvaitienė. Abu jie yra ilgamečiai įmonės darbuotojai.

 

Pasak „Newsec“ vadovo Ugniaus Meidaus, septyniose Šiaurės Europos šalyse veikianti „Newsec“ grupė šiemet švenčia 15 metų veiklos Baltijos šalyse jubiliejų ir stiprina turto valdymo bei biuro paslaugų kompetencijas.

 

„Bendrovės veikla apima visas nekilnojamojo turto paslaugų sritis, o mūsų kompetencija pasitiki stambiausios nekilnojamojo turto kompanijos, investiciniai fondai, privatūs investuotojai bei komercinio turto nuomininkai. Baltijos šalyse „Newsec“ valdo 19 komercinių objektų, kurių plotas viršija 500 tūkst. kvadratinių metrų, o visoje Šiaurės Europoje „Newsec“ valdo 39 milijardų eurų vertės turtą. Taip pat esame patyrę biurų sprendimų konsultantai ir nuomininkų atstovai, įvykdę virš 70 proc. visų Lietuvos biurų rinkos sandorių per 2017 metus. Įmonės sėkmė paremta ilgalaikiais santykiais su lojaliais darbuotojais, atitinkančiais aukščiausius profesionalumo ir etikos standartus, todėl džiaugiamės, kad  Martynas ir Rida tapo partneriais ir sėkmingai tęsia karjerą bendrovėje“, – sako U. Meidus.

 

R. Kalvaitienė „Newsec“ dirba nuo karjeros pradžios. Komercinio nekilnojamojo turto valdymo srityje ji didelį dėmesį skiria tarptautinių turto valdymo standartų diegimui, atitikties politikos reikalavimų ir tvarumą užtikrinančių priemonių įgyvendinimui. Rida taip pat puikiai išmano valdytojams keliamus tarptautinių fondų reikalavimus, savo darbe pritaiko naujausias žinias ir moderniausias valdymo praktikas bei tokiu būdu užtikrina grąžą investuotojams. Augant profesionaliam biurų ir prekybos centrų valdymo poreikiui rinkoje R. Kalvaitienės komanda buvo sustiprinta patyrusiais specialistais: Justas Bandza užėmė biurų centrų valdymo grupės vadovo pareigas, o Jūratė Gaspariūnienė tapo prekybinio turto valdymo grupės vadove.



 

M. Babilas dirba su kompleksinėmis NT paslaugomis verslui, bendradarbiauja su didžiausioms tarptautinėms ir vietos organizacijomis konsultuodamas jas biurų steigimo, plėtros, perkėlimo ir kitais su tuos susijusiais aspektais bei atstovauja nuomininkų interesus. 2017 m. Martynas vadovavo „Telia Lietuva“ relokacijos strategijos rengimui ir įgyvendinimui (15,000 kv.m. biuro erdvės), „Danske Bank“ plėtrai (27,000 kv.m. biuro erdvės) ir kitiems stambiems sandoriams. Martynas taip pat yra didžiausios pasaulyje nekilnojamojo turto profesionalų institucijos „Royal Institution of Chartered Surveyors“ akredituotas narys ir vienas iš „PropTech Baltic“ bendruomenės Lietuvoje kūrimo iniciatorių.