„Newsec“ patikėtas naujojo prekybos centro Ukmergės g. turto valdymas

„Newsec“ patikėtas naujojo prekybos centro Ukmergės g. turto valdymas

Nuotrauka: UAB “RIMI Lietuva”


Tarptautinė nekilnojamo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ pasirašė sutartį dėl naujojo prekybos centro Vilniuje, Ukmergės gatvėje, valdymo. Objekto savininkė, privataus kapitalo olandų investicinė grupė „Westerwijk Properties“, NT konsultacijų įmonei patikėjo prekybos centro administravimą ir atsakomybę už efektyvią jo veiklą.

„Objektų administravimas ir  jų veiklos vystymas reikalauja specifinių žinių ir patirties, kurią bendrovė „Newsec“ kaupia jau ne vienerius metus. Šiuo metu Lietuvoje mūsų valdomų prekybos centrų portfelyje – virš 130 000 kv. m mažmeninei prekybai skirto ploto“, – sako „Newsec“ generalinis direktorius Baltijos regione Ugnius Meidus.

Naujasis prekybos centras – ne pirmasis, kurio valdymą „Westerwijk Properties“  patikėjo bendrovei „Newsec“. Daugiau nei metus NT konsultacijų įmonė rūpinasi „Westerwijk Properties“ grupei priklausančio, Kaune įsikūrusio prekybos centro „Molas“, valdymu. „Newsec“ taip pat yra Kauno „Akropolio“ ir Vilniuje įsikūrusio prekybos centro „BIG“ valdytojas.  Baltijos šalyse „Newsec“ valdo daugiau nei 60 komercinių objektų, kurių plotas viršija 520.000 kv. m.

Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės:

Vaida Burvienė

Rinkodaros vadovė

Tel.: +370 614 46793

El. paštas: v.burviene@newsec.lt


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.