„Euromoney“ paskelbė „Newsec“ geriausia NT konsultacijų bendrove

„Euromoney“ paskelbė „Newsec“ geriausia NT konsultacijų bendrove

Tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ geriausia 2018 m. nekilnojamo turto (NT) konsultacinių paslaugų įmone Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse paskelbė „Newsec“.

Iš viso tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ pelnė tris pirmosios vietos apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia NT konsultacinių paslaugų (angl. Best real estate advisors and consultants) ir geriausia turto vertinimo įmone (angl. Valuation) Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse bei pirmaujančia NT nuomos ir pardavimo (angl. Agency – Letting/sales) bendrove Lietuvoje.

Prestižiniai „Euromoney“ apdovanojimai skiriami apibendrinus konkuruojančių nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių, konsultacinių bendrovių, finansų institucijų ekspertų ir investuotojų nuomones. Jų įvertinimai rodo, kad „Newsec“ išlaiko lyderiaujančios NT konsultacijų bendrovės vardą tiek Baltijos šalyse, tiek Šiaurės Europos regione.

„Tarptautinį „Euromoney“ įvertinimą įvairiose kategorijose gauname nuo 2008 m. Prie to labiausiai prisideda teigiama rinkos dalyvių nuomonė apie įmonę, o ją lemia profesionalus darbas su klientais ir partneriais. Tai svarbiausias mūsų veiklos rodiklis, kuriam skiriame ypatingą dėmesį – džiugu, kad mūsų pastangos pastebimos ir įvertinamos. Didžiausi nuopelnai už tai tenka aukšta kompetencija ir ekspertinėmis NT žiniomis pasižyminčiai mūsų komandai. Dėmesys klientams ir darbuotojams yra pagrindinės „Newsec“ grupės vertybės“, – sako „Newsec“ generalinis direktorius Ugnius Meidus.

Londone nuo 1969 m. leidžiamas žurnalas NT įmonių vertinimo apklausą surengė jau keturioliktą kartą. „Euromoney“ geriausia Lietuvos NT konsultacijų įmone „Newsec“ skelbia nuo 2008 metų. Pernai „Newsec“ pelnė tris apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia konsultavimo, tarpininkavimo ir analizės bendrove.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.