Augo „Newsec Project Management“ įrengiamų verslo centrų portfelis– pasirašyta nauja sutartis su Danske dėl 12 tūkst. kv. m įrengimo

Augo „Newsec Project Management“ įrengiamų verslo centrų portfelis– pasirašyta nauja sutartis su Danske dėl 12 tūkst. kv. m įrengimo

Statybos projektų valdymo bendrovės „Newsec Project Management“ įrengiamų verslo centrų portfelis 2019 metais augo 20 proc., o įrengtas bendras komercinio NT patalpų plotas per pastaruosius trejus metus išaugo iki 150 tūkst. kv. m.

Tarp didžiausių įgyvendintų projektų – „Danske Bank“ biurai (~3 tūkst. darbo vietų arba 31 tūkst. kv. m ploto), draudimo bendrovės „Gjensidige“ Vilniaus biuras (~350 darbo vietų arba 4 tūkst. kv. m ploto), JAV verslo procesų ir automatizavimo valdymo bendrovės „Cognizant“ biuras (~350 darbo vietų arba 4 tūkst. kv. m ploto), parduotuvės „Ermitažas“ įrengimas prekybos centre Pramonės pr. Kaune (~12 tūkst. kv. m ploto), Kauno „Akropolio“ kapitalinio remonto projektas (~10 tūkst. kv. m ploto). Statybos projektų valdymo paslaugas „Newsec“ yra teikusi tokiems klientams kaip SEB bankas, „Telia“ „Uber“, „TranferGo“ ir kt.

Naujausia biurų įrengimo sutartis pasirašyta su „Danske Bank“ dėl 12 tūkst. kv. m biuro ploto įrengimo „Saltoniškių 7“ IV pastate. Tai jau trečiasis banko biurų įrengimo etapas, kuriuo rūpinasi statybos projektų valdymo ekspertai – jie padėjo įrengti visas banko patalpas S7 verslo pastate: 12 tūkst. kv. m biurų ploto „Saltoniškių 7“ I, 14 tūkst. kv. m „Saltoniškių 7“ III ir dabar susitarta dėl 12 tūkst. kv. m ploto įrengimo „Saltoniškių 7“ IV biurų pastate.

„Su „Danske Bank“, kurie biurų įrengimą į „Newsec“ rankas perduoda ne pirmą kartą, bendradarbiaujame jau 4 metus. Padėjome atnaujinti ir pritaikyti seniau banko naudotas patalpas šiuolaikiniams poreikiams – perplanavome biuro erdves, dizainą, modernizavome apšvietimą, vėdinimą ir pan. Taip pat rūpinomės laikinų biurų įrengimu sparčiai augančių banko paslaugų centrų darbuotojams. Dabar šis klientas, demonstruodamas pasitikėjimą, vėl pasirinko mus įrengti patalpas paskutiniame S7 verslo centro etape“, – vardija Tadas Grincevičius, „Newsec Project Management“ direktorius.

Anot eksperto, komanda, jungianti atskiras statybos projektų valdymo kompetencijas bei bendradarbiaujanti su plačiu rangovų, architektų ir kitų specialistų spektru, gali užtikrinti, kad projekto įgyvendinimas nevėluos, darbus pavyks įvykdyti neviršijant numatyto biudžeto ir įgyvendinti unikalius patalpų įrengimo sprendimus.

Biurų įrengimo paslaugos populiarėjimą skatina auganti biurų rinka – modernių verslo pastatų nuomininkų jau nebetenkina vien tik erdvios, šviesios bei jaukios biuro erdvės. Vis dažniau įgyvendinami netradiciniai sprendimai, nes kuriant darbo vietą pirmiausia galvojama apie darbuotojo sveikatą, kūrybiškumo ir motyvacijos skatinimą ir panašius darbo efektyvumą skatinančius aspektus.

„Dažniausiai dėl netradicinio biuro ar didelio ploto paslaugų centrų įrengimo kreipiasi į Lietuvą ateinančios tarptautinės arba čia jau įsikūrusios ir sparčiai augančios įmonės. Jas investuoti į kokybišką ir vis dažniau unikalų biurų įrengimą skatina sparčiai besikeičiantis požiūris į darbo kultūrą ir darbuotojų gerovę“, – pastebi T. Grincevičius.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.