Apie įmonę

Tarptautinės įmonių grupės „Newsec“ veiklos sritis – plataus spektro komercinio nekilnojamojo turto paslaugos, NT konsultacijos. Bendrovė tarpininkauja investuojant į nekilnojamąjį turtą, taip pat jį nuomojant ir parduodant. Ilgametę patirtį sukaupę specialistai teikia turto valdymo paslaugas ir atstovauja klientų interesams plėtojant naujus ar esamus nekilnojamojo turto objektus.

„Newsec“ yra licencijuota nekilnojamojo turto ir verslo vertinimo paslaugų teikėja, turinti vieną didžiausių tyrimų ir analizės padalinių Šiaurės Europoje. Siūlydama savo klientams plataus spektro paslaugas, tokias kaip turto valdymas, NT konsultacijos, tarpininkavimas investiciniuose sandoriuose, komercinių patalpų nuoma ir kitas, užtikrina aukščiausią kokybę.

Bendrovės ekspertai vadovaujasi RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) standartais ir laikosi skaidrumo, atskaitomybės, tęstinumo bei stabilumo principų. Jų kompetencija pasitiki didžiausios nekilnojamojo turto kompanijos, investiciniai fondai, privatūs investuotojai ir komercinio turto nuomininkai. Tarptautinė įmonių grupė taip pat yra nekilnojamo turto aljanso „BNP Paribas“ narė.

„Newsec“ buvo įkurta 1994 metais Švedijoje. Šiuo metu ji vienija septynias rinkas Skandinavijos ir Baltijos šalyse, kuriose dirba beveik 2400 darbuotojų. Baltijos šalyse „Newsec“ veiklą pradėjo 2003 metais. Šiuo metu visos komercinio nekilnojamojo turto paslaugos teikiamos Lietuvos, Latvijos bei Estijos rinkose.

Profesionalumas
Teikdami aukščiausios kokybės paslaugas rinkoje siekiame viršyti klientų lūkesčius ir konkurentų galimybes.
Sąžiningumas
Atlikdami kiekvieną užduotį laikomės aukščiausių verslo etikos ir moralės principų, siekiame maksimaliai atsižvelgti į kliento interesus bei užtikrinti visapusišką jo konfidencialumą, puoselėjame pagarbą sau ir kitiems.
Naujovės
Smalsumas ir sugebėjimas ieškoti, rasti ir išbandyti naujus sprendimus, kurti naujas paslaugas ir produktus bei išdrįsti nepaisyti nusistovėjusių tradicijų.
142
darbuotojai
3
Baltijos šalys
6
biurai
19
metų rinkoje

Paslaugos

Turto valdymas

Baltijos šalyse teikiame komercinio nekilnojamojo turto valdymo, priežiūros ir įrengimo paslaugas. Savo veikloje taikome laiko patikrintus valdymo standartus ir struktūrizuotus procesus, kurie užtikrina efektyvų turto valdymą.
Daugiau

Konsultacijos

Konsultacijos komercinio nekilnojamojo turto klausimais apima nuomos bei pardavimo klausimus, investicinius sandorius, turto ir verslo vertinimą, rinkos tyrimus ir analizę. Paslaugos teikiamos tiek turto savininkams, tiek nuomininkams.
Daugiau

Atitikties sistema

Nuo 2015 metų „Newsec“ bendrovėje diegiama atitikties sistema – vidaus procedūrų ir taisyklių visuma, kuria siekiama apsaugoti bendrovės ir jos atstovaujamų klientų bei partnerių interesus, užtikrinant teisės aktų reikalavimų laikymąsi ir užkertant kelią galimiems pažeidimams.

Kiekvienas bendrovės darbuotojas savo veikloje vadovaujasi įstatymais, vidaus procedūromis ir taisyklėmis. Atitikties sistema padeda tai daryti nuosekliai, suvaldyti galimas rizikas bei prioretizuoti užduotis.

Newsec atitikties sistema
Newsec socialinė atsakomybė

Socialinė atsakomybė

Kaip organizacija, darbdavys ir partneris „Newsec“ aktyviai prisideda prie tvarios visuomenės kūrimo.

Manome, kad glaudus bendradarbiavimas su darbuotojais, klientais ir tiekėjais vykdant aplinkosauginį, ekonominį ir socialinį darbą prisidės ne tik prie tvarios visuomenės augimo, bet ir įkvėps kitus teigiamiems pokyčiams.

Naujienos

Daugiau

Kontaktai

Ugnius Meidus, MRICS
Generalinis direktorius Baltijos šalyse
u.meidus@newsecbaltics.com +370 5 252 6444
Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.