KO UŽSIENIO INVESTUOTOJAI IEŠKO BALTIJOS ŠALIŲ NT RINKOJE

KO UŽSIENIO INVESTUOTOJAI IEŠKO BALTIJOS ŠALIŲ NT RINKOJE

KO UŽSIENIO INVESTUOTOJAI IEŠKO BALTIJOS ŠALIŲ NT RINKOJE

Vilniaus, Rygos ir Talino nekilnojamo turto (NT) rinkos investuotojams iš Vakarų – neregėtai pelningos. Nykstant įvairaus pobūdžio rizikai, pavyzdžiui, valiutų, investuotojai iš Skandinavijos ar Vakarų Europos vis labiau domisi Baltijos šalių NT.

Apie tai trečiadienį Investuotojų asociacijos surengtoje konferencijoje kalbėjo Mindaugas Kulbokas, NT bendrovės „Newsec“ Tyrimų ir analitikos grupės vadovas Baltijos regione.

Pasak jo, užsienio investuotojai į Lietuvą, Latviją ir Estiją nežiūri atskirai – jie mato vientisą Baltijos šalių rinką. O investuoja jie dažniausiai į „pinigų srautą generuojančius objektus“.

Visą straipsnį skaitykite vz.lt


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.