Įvyko pirmasis „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcionas

Įvyko pirmasis „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcionas

2017 08 10


Rugpjūčio 9 d. vykusiame pirmajame „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcione parduota 20 proc. iš visų pirkėjams pasiūlytų nekilnojamojo turto (NT) objektų. Septyni NT objektai buvo nupirkti per išankstinį pirkimą, o bendra parduotų objektų vertė siekia 124 tūkstančius eurų.


Aukcioną organizuojančios tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovė Jurgita Šilaikytė teigia, kad patikėjus nekilnojamojo turto pardavimą profesionalams, įmonės gali visą dėmesį skirti pagrindinei savo veiklai, o už aukciono būdu parduodamą turtą gauti rinkos kainą.


„Pirmojo aukciono metu buvo parduoti NT objektai Biržų, Skuodo, Tauragės, Utenos, Zarasų, Švenčionių, Molėtų ir Šilutės savivaldybėse. Tradiciškai manoma, kad NT objektai regionuose ar kaimo vietovėse yra nelikvidūs bei nepatrauklūs. Tačiau mūsų patirtis rodo, kad nekilnojamasis turtas regionuose taip pat turi savo pirkėjus, kurie ne tik stebi aukcionus, bet ir aktyviai juose dalyvauja“, – teigia J. Šilaikytė


Antrasis „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcionas vyks rugsėjo 19 dieną – jo metu bus galima įsigyti papildomų, pirmajame aukcione nesiūlytų objektų.


Daugiau informacijos apie „Telia Lietuva“ parduodamus objektus bus galima rasti „Newsec“ interneto svetainėje: https://newsec.lt/nekilnojamojo_turto_aukcionai_newsec/telia-aukcionas/


Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec” aukcionus taip pat organizuoja tokioms įmonėms, kaip: AB Lietuvos paštas, AB Televizijos ir radijo centras, UAB NT Valdos (įmonė priklausanti „Lietuvos energijos“ grupei).