EFEKTYVUS VALSTYBĖS TURTO VALDYMAS: PROBLEMOS IR JŲ SPRENDIMAI

EFEKTYVUS VALSTYBĖS TURTO VALDYMAS: PROBLEMOS IR JŲ SPRENDIMAI

EFEKTYVUS VALSTYBĖS TURTO VALDYMAS: PROBLEMOS IR JŲ SPRENDIMAI

Turto bankas, perėmęs valstybinio nekilnojamojo turto (NT) valdymą, išnuomoti verslui pradžioje numato tik 2% valdomų patalpų ploto, taip siekdamas neiškreipti rinkos santykių. Tačiau ekspertai tokios grėsmės neįžvelgia ir norėtų daugiau, rašo „Verslo žinios“.

TB iš ministerijų ir kitų valstybės įstaigų numato iš viso perimti apie 2 mln. kv. m NT, tad tie 2% tesudarytų apie 40.000 kv. m nuomojamo ploto.

Mindaugas Kulbokas, NT bendrovės „Newsec” Tyrimų ir analitikos grupės vadovas Baltijos šalims, teigė, kad didelės įtakos NT nuoma iš TB rinkai nepadarytų, o nuomininkai savo ruožtu įgautų papildomą galimybę palyginti ir nuspręsti, ar nuomos kaina už siūlomas patalpas yra tinkama.

“Verslo žinios”

Visą straipsnį skaitykite čia.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.