Aukciono metu parduota nekilnojamojo turto už 10,5 mln. eurų

Aukciono metu parduota nekilnojamojo turto už 10,5 mln. eurų

2017 12 20


Gruodžio 20 d. įvykusiame aštuntajame aukcione, kurį organizavo tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“, buvo parduota valstybės valdomos energetikos įmonių grupės „Lietuvos energija“ veikloje nenaudojamo nekilnojamojo turto už 10,5 mln. eurų, įskaitant PVM.


Aukcione iš viso buvo parduota vienuolika objektų esančių Vilniuje, Kaune, Alytuje, Panevėžyje bei mažesniuose miestuose. Viešu aukcionu, apie kurį buvo skelbta lapkričio 17 d., susidomėjimą pareiškė daugiau nei 50 rinkos dalyvių, o aukcione sudalyvavo 21 registruotas dalyvis.


Grynindama veiklą, „Lietuvos energija“ ir nekilnojamąjį turtą valdanti grupės įmonė „NT Valdos“ nuo 2016 m. pradžios vykdomuose viešuose aukcionuose realizavo grupės veikloje nenaudojamą nekilnojamąjį turtą, iš viso 50 objektų, už daugiau nei 18 mln. eurų, įskaitant PVM, o pelnas iš įvykusių pardavimo sandorių planuojama sieks daugiau nei 2 mln. eurų.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.